In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Cafe Bruxelles -

Havermarkt 5-7, Breda
Algemeen
Cafe Bruxelles. Cafe Bruxelles is een mooi en vooral gezellig grand cafe dat zeven dagen per week geopend is, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat.

In het weekend wordt Bruxelles steevast goed bezocht. De gasten worden dan vermaakt met gevarieerde muziek: van Top 40 tot dance classics uit de jaren zeventig en tachtig.
Sfeer & interieur. Al jarenlang heeft deze gelegenheid een vooraanstaande positie in het Bredase uitgaansleven met een zeer divers uitgaanspubliek: van studenten tot de werkende klasse.
Keuken & kaart. Ook heeft Bruxelles een heerlijke, laagdrempelige menukaart met voor elk wat wils! De gerechten zijn dan ook herkenbaar en betaalbaar.
Telefoon: 076-5215211
Website: http://www.bruxelles.nl

Cafe Bruxelles, Havermarkt 5-7, Breda
Dagelijks 12.00 tot 02.00