In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Kroegentocht in Breda -

, Breda
Leuk
Kroegentocht in Breda. Kroegentocht in Breda. Een dagje Breda afsluiten met een avondje stappen, maar weet je de gezelligste cafés niet te vinden? Of heb je eens zin in wat anders dan wéér die stamkroeg? Ga op kroegentocht! Via Kroegentochtbreda.nl kun je iedere donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond een kroegentocht lopen langs jouw favoriete kroegen in Breda. Tijdens je tocht krijg je het Kroegentochtboekje mee en een plattegrondje, maar het mooiste van alles: je krijgt in ieder café een drankje voor een speciale kroegentochtprijs!
Geschiedenis. Geschiedenis. Op dit moment is de kroegentocht te lopen in Eindhoven, Breda, Tilburg en Maastricht. Steden als Den Bosch, Leiden en Groningen volgen snel!
Telefoon: 040-2027473
Website: http://www.kroegentochtbreda.nL

Kroegentocht in Breda, , Breda
Donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond vanaf 21.30u