In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Kroegentocht Nederland -

Kerkstraat 38A4, Den Bosch
Leuk
Kroegentocht Nederland. Kroegentocht in Den Bosch. Een dagje Den Bosch afsluiten met een avondje stappen, maar weet je de gezelligste cafés niet te vinden? Of heb je eens zin in wat anders dan wéér die stamkroeg? Ga op kroegentocht! Via Kroegentochtnederland.nl kun je iedere donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond een kroegentocht lopen langs jouw favoriete kroegen in Den Bosch. Tijdens je tocht krijg je het Kroegentochtboekje mee en een plattegrondje, maar het mooiste van alles: je krijgt in ieder café een drankje voor een speciale kroegentochtprijs!
Geschiedenis. Op dit moment is de kroegentocht te lopen in Eindhoven, Breda, Tilburg, Den Bosch en Maastricht. Steden als Groningen, Leiden en Rotterdam volgen snel!
Telefoon: 040 - 2027473
Website: http://www.kroegentochtnederland.nl

Kroegentocht Nederland, Kerkstraat 38A4, Den Bosch