In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Coquille -

Markt 34-36, Den Bosch
Frans
Coquille. Lekker en oprecht eten in een ongedwongen setting, dat is restaurant Coquille. Met de comfortabele inrichting en de exclusieve menukaart laten wij u proeven van verfijnde kookkunst. Verrassen en genieten, dat is de missie van Restaurant Coquille voor u!
Sfeer & interieur. Lekker en oprecht eten in een ongedwongen setting, dat is restaurant Coquille. Met de comfortabele inrichting en de exclusieve menukaart laten zij u proeven van verfijnde kookkunst. Verrassen en genieten, dat is de missie van restaurant Coquille voor u!
Keuken & kaart. In Coquille wordt teruggegrepen naar traditie. Chefkok Sven en maître Geertje bieden u echt iets bijzonders aan. Met het allerbeste wat de zee en het land ons te bieden heeft, werken wij iedere dag aan onze gerechten. Zodat u in originele combinaties steeds de creativiteit proeft. Gerechten in een vernieuwde vorm, met combinaties van het beste uit de zee, van land of uit de tuin.
Telefoon: 073-6911695
Website: http://www.coquille.nl

Coquille, Markt 34-36, Den Bosch
Dinsdag 18.00 uur
Woensdag t/m Zondag 12.00-22.00 uur
Lunch 12.00 tot 14.30
Diner 18.00 tot 22.00
Op zondag doorlopend geopend van 12.00 tot 22.00