In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Egelantier -

Teteringsedijk, Breda
Frans - Hollands - Creatief
De Egelantier. Restaurant de Egelantier bestaat al vele jaren. Ooit begonnen als café, later als eetcafé en nu inmiddels uitgegroeid tot restaurant met karakteristieke eetcafé-uitstraling.

Ondanks het feit dat de tijd verder is gegaan is de Egelantier in al die jaren eigenlijk altijd hetzelfde gebleven.
Geschiedenis. Restaurant de Egelantier is gevestigd aan de Teteringsedijk. De geschiedenis van deze straat gaat tot wel 460 jaar terug! Vroeger liep men te voet over deze doorgaande weg naar Gorinchem en ’s Hertogenbosch. De Teteringsedijk bevindt zich net buiten de singels in de wijk Brabantpark en is zeer makkelijk bereikbaar.
Sfeer & interieur. De sfeervolle ambiance en de karakteristieke cafésfeer zijn zorgvuldig bewaard gebleven. Als u vraagt hoe omschrijft u Restaurant de Egelantier? Laagdrempelig, gezellig, romantisch, Bourgondisch, zorgeloos genieten, vakbekwaam gastheerschap en niet te vergeten de ambachtelijke keuken waarin letterlijk alles bereid wordt! En uiteraard voor een betaalbare prijs.
Keuken & kaart. Restaurant de Egelantier staat al vele jaren bekend om zijn creatieve en ambachtelijke keuken. Er kan gekozen worden vanaf een a la cartekaart en uit keuzemenu's. In totaal staan er op onze kaart meer dan 40 gerechten. Voor ieder wat wils dus. De kaart wisselt met de seizoenen mee en daarbij hebben ze op speciale dagen vaak nog een extra menu. Hierin laat de keukenbrigade zich van zijn beste kant zien.
Telefoon: 076-5144092
Website: http://www.egelantierrestaurant.nl

De Egelantier, Teteringsedijk, Breda
Dinsdag t/m Zondag vanaf 17.00u