In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- de Hofkaemer -

Bergeijk, Hof 18, Brabant
Nedelands / Frans / streekproducten
de Hofkaemer. Bij Streekrestaurant op ’t Hof te Bergeijk proberen zij waar mogelijk streekproducten te verwerken in de menukaart. Deze authentieke producten worden door verdwaalde Teut op zijn tochten door niet alleen de Kempen, maar ook daarbuiten naar de Hofkaemer gebracht. Marnetta maakt hier overheerlijke gerechten van.

Het driegangen keuze Teutenmenu wisselt maandelijks (€19,50). De menukaart wisselt om de drie maanden. Daarnaast werken zij met seizoensproducten zoals asperges en wild en met verse en dus gezonde producten.

Naast persoonlijke aandacht, spelen zij in op de wensen van onze gasten. Mocht je bijvoorbeeld onverhoopt minder tijd hebben, dan houden wij daar rekening mee. Zowel een kinderspeelhoek met baby verschoonplank, als een invalidentoilet zijn aanwezig. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor grotere gezelschappen. Ook voor je feest, lunch, brunch of high tea.
Sfeer & interieur. Op 't Hof in Bergeijk kan je genieten van streekproducten in een huiselijke gemoedelijke sfeer, zoals je dat in de Bourgondische Kempen gewend bent.
Keuken & kaart. Daar waar mogelijk werkt Streekrestaurant de Hofkaemer met streekproducten. Deze staan allemaal op de menukaart vermeld. Een mooi voorbeeld hiervan is ons zgn. Streekproeverijtje. Vele gasten hebben Streekrestaurant de Hofkaemer laten weten dat de diverse streekproducten die zij serveren erg te kunnen waarderen. Marnetta en Geert kennen de leveranciers van deze streekproducten persoonlijk. Hiernaast zijn deze streekproducten kwalitatief zeer goed en uitermate smaakvol. Middels een proeverijtje kan je culinair genieten van al deze streekproducten.

Een keur aan lekkers wat onze verdwaalde Teut uit de streek heeft meegenomen voor Marnetta, gepresenteerd in 4 gangen. Op authentieke wijze geserveerd. Uitsluitend te bestellen per tafel.
Telefoon: 0497-571396
Website: http://www.streekrestaurant.nl

de Hofkaemer, Bergeijk, Hof 18, Brabant
Dinsdag en donderdag t/m zondag 10.00 - 22.00 uur, in de zomerperiode hebben zij verruimde openingstijden.