In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Karpendonkse Hoeve -

Sumatralaan 3, Eindhoven
Frans
De Karpendonkse Hoeve. Chef Peter Koehn zorgt al 33 jaar onafgebroken voor een Michelin-ster. Gastvrouw Ingrid van Eeghem en haar team geven u een echt gevoel van "thuiskomen".
Sfeer & interieur. Het restaurant heeft aparte kamers voor vergaderingen, bruiloften en partijen. Samen met de serre en het terras (prachtig uitzicht over de Karpendonkse plas) is de Karpendonkse Hoeve de ideale plek voor elke gelegenheid.
Keuken & kaart. U kunt uw keus maken tussen "traditionele" gerechten en de verrassende en vernieuwende gerechten van de chefs. Beide worden natuurlijk steeds aangepast aan de seizoenen.
Telefoon: 0402813663
Website: http://www.karpendonksehoeve.nl/

De Karpendonkse Hoeve, Sumatralaan 3, Eindhoven
Lunch: ma-vr van 12:00 tot 14:30
Diner: ma-za van 18:00 tot 21:30
Gesloten op zondag

Reserveren gewenst