In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Opera -

Hinthamersytraat 115-117, Den Bosch
Internationaal
De Opera. Restaurant de Opera in Den Bosch werkt volgens richtlijnen van de Slow food en V.K.B. Twee organisaties (een internationale en een nationale) die streven naar algemeen goede voeding die op een verantwoorde manier geteeld en geproduceerd is. Beide organisaties beogen het gastronomisch en cultureel erfgoed te beschermen in een tijd waarin door combinatie van factoren- het vervagen van grenzen, het gelijktrekken van wetgeving en het oprukken van automatisering- traditionele voedingsproducten en smaak verloren dreigen te gaan.

De Opera is een Horeca Vakpunt – , en door Kenwerk erkend leerbedrijf. Het management leidt met veel enthousiasme jonge mensen op. Ze beginnen per 1 September , vaak nog puberend en onhandig, het helpt hen als U verbeterpunten aan hen doorgeeft .
Geschiedenis. De opera bestaat reeds 21 jaar.
Sfeer & interieur. Klein huis kamer restaurant, waar modern gekookt wordt. Prachtige verzameling wijnen uit enkel de oude Wereld.
Keuken & kaart. Keuken Modern , doch niet moleculair
Recensies. Lekker , Iens , Gault Millau.
Telefoon: 073-6137457
Website: http://www.de-opera.nl

De Opera, Hinthamersytraat 115-117, Den Bosch
Dinsdagt/m Zaterdag 17.30 t/m 22.00