In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Raymaert -

Helmond, Mierloseweg 130, Brabant
Frans
De Raymaert. Het intieme karakter van restaurant de Raymaert zorgt voor een ontspannen en vriendelijke sfeer waar de gasten culinair kunnen genieten van de smaakvolle gerechten vergezeld met een mooi glas wijn.
Geschiedenis. De naam de Raymaert is ontstaan uit een samenvoeging van de namen van de familie Raaymakers - Mertens, de oud-bewoners van het pand. Deze familie bouwde het oude herenhuis in 1899 schuin tegenover hun bedrijf Raaymakers Houthandel. Sinds eind jaren tachtig wordt is het een restaurant. Eerst de Kleine Geneughten, later, in 1991, werd het restaurant omgedoopt tot de Raymaert.
Sfeer & interieur. Het restaurant ligt in het hart van het oude herenhuis, de huiskamer, omgeven door het unieke houtwerk, prachtige glas in lood ramen en niet weg te denken, twee authentieke open haarden. De intieme ambiance van dit oude herenhuis maakt uw diner tot iets speciaals.

Tevens ligt aan de achterzijde van het pand aangrenzend een tuin met terras, waar in de zomermaanden, als het weer het toelaat, het diner geserveerd wordt.
Keuken & kaart. Vanuit de keuken opereert een enthousiast jong team onder de bezielende leiding van chef-kok Gert-jan Toonders. Het restaurant voert een Franse keuken met eigen accenten en internationale invloeden in gevarieerde gerechten en biedt tevens de mogelijkheid tot vastgestelde menu’s. Vanzelfsprekend zal de kok met zijn gerechten inspelen op de wisselende seizoenen.
Telefoon: 0492541818
Website: http://www.restaurantderaymaert.nl/

De Raymaert, Helmond, Mierloseweg 130, Brabant
Lunch: Van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur
Diner: Van dinsdag tot en met zaterdag van 18.00 tot 21.30 uur
Op zondagen en maandagen uitsluitend voor gezelschappen vanaf 20