In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Pieter Aertsz -

Veemarktstraat 9, Breda
Mediteraans Brasserie-Restaurant
Pieter Aertsz. Brasserie –Restaurant Pieter Aertsz is een typisch Bredaas familiebedrijf die al 30 jaar gevestigd is in hartje Centrum van Breda.
Sfeer & interieur. Bij binnenkomst voel je gelijk de huiskamersfeer van Restaurant Pieter Aertsz met daarin een unieke verzameling op het gebied van Koffie , Thee, Cacao en Koek van merken zoals De Gruyter , Droste , Van Nelle , Kwatta en Verkade.
Keuken & kaart. De Vierjaargetijden en Streekproducenten bepalen onze dranken –gebak –lunch- en dinerkaart, met ieder zijn specialiteit. In de Lente en Zomer gezellig op het terras en in Herfst en de Winter gezellig warm binnen genieten van seizoen specialiteiten waarbij wij U zullen begeleiden met de keuze uit onze uitgebreide kaart . U kunt dan ook kiezen uit 30 koffiespecialiteiten , 12 soorten thee , Huysgemaakte apfelstrüdel of andere gebakspecialiteiten , lunch of lunchspecials , borrelgarnituren- 22 biersoorten met wisselende bieren v/h vat , wijnkaart met seizoen wijnen , dinerkaart en dinerspecials .
Recensies. Door Ingeborg Schijvers Uit eten. Wat een genot! Deze stelling komt helemaal tot zijn recht als je jezelf trakteert op een avondje Pieter Aertsz. Je hebt genoeg keus uit meer dan 20 prachtige hoofdgerechten waar erg veel zorg en volgens mij liefde is in gegaan. Bovendien worden die gerechten ook nog door een hele vriendelijke en oprecht geinteresseerde bediening gebracht. Je merkt dat ze het met plezier doen! Dat is de beste uitstraling jongens en jonge dame. Er hangt een amicale bruine en ongedwongen sfeer. Dit in combinatie met fantastische gerechten en een ruime keus uit mooie wijnen en speciale bieren maakt het gehele plaatje compleet. Beste Pieter Aertsz, jullie hebben er een vaste gast bij! EET.NU 06/11/2010
Telefoon: 076 51415141
Website: http://www.uitetenweb.nl

Pieter Aertsz, Veemarktstraat 9, Breda
Van 9.00 uur tot laat in de uurtjes. Maandag gesloten