In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Ristorante Bellagio -

kruisstraat 37, Den Bosch
Italiaans
Ristorante Bellagio. Ristorante Bellagio is geen pizzatent maar een prachtig Italiaans restaurant dat zonder twijfel gevestigd is in een van de mooiste historische panden van Den Bosch.
Sfeer & interieur. Over 2 verdiepingen zijn de tafels verdeeld en daarmee is het zowel geschikt voor romantisch tafelen als ook voor grote groepen.
Keuken & kaart. De keuken is klassiek Italiaans met gerechten zoals Vitello tonnato, verse pasta's en vlees en vis van de grill. Uiteraard ontbreekt een fraaie (Italiaanse) wijnkaart niet. Ook lunchen is mogelijk bij Bellagio, maar alleen bij reservering.
Telefoon: 073-6132115
Website: http://www.ristorantebellagio.nl

Ristorante Bellagio, kruisstraat 37, Den Bosch
ma-zo v.a. 17:00 uur.