In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Roels eten & drinken -

Korte Putstraat 6, Den Bosch
internationaal
Roels eten & drinken. Bij Roels Eten & Drinken in de korte Putstraat in Den Bosch voel je je welkom. In de huislijke sfeer kun je terecht voor een goede kop koffie, een lichte of stevige lunch, een sfeervol diner met een verrassende kaart en een feestelijke borrel met hapas en tapas. Legendarisch in de wijde omgeving zijn onze stapavonden in het weekend. Op donderdagavond is er bij Roels Sing a Long; live piano entertainment met De Jongens Van Je Weet Wel.
Sfeer & interieur. Roels Eten en Drinken is een gezellig en huiselijk café in Den Bosch, waar je je welkom zult voelen. Je kunt er genieten van een stevige lunch, heerlijk diner, maar ook juist een lekkere borrel. Wat is er lekkerder dan na het werk met vrienden wat te gaan drinken in een gezellig café in Den Bosch? Roels bevindt zich in de leukste terrasstraat van Den Bosch; de Korte Putstraat.

Een pilsje of koffie aan de bar..
Aan de bar kun je met een krantje genieten van een koffie, capuccino of espresso. Of natuurlijk van één van de lekkere wisselende bieren van de tap. Hou je meer van fris, thee of verse jus? Geen probleem, bij Roels hebben we diverse dranken en theesoorten zodat er voor jou altijd wat bijzit.

Loungen en bijkletsen.
In de loungehoek staat een heerlijke bank, waar je onder het genot van een muziekje en een drankje kunt bijkomen van je dag, of lekker bijkletsen met je vrienden, vriendinnen of collega's. Wil je nog rustiger zitten? Dat kan boven in onze afgesloten ruimte.

Stappen en swingen in Roels

Donderdag:
‘Sing a Long at Roels’ samen met De Jongens Van Je Weet Wel. Deze rasartiesten zijn bekende gezichten in de Nederlandse entertainmentwereld en staan garant voor een avond muzikaal topvermaak. Wil je Nederlandstalig, jaren 80, salsa, Rock ’n Roll, Top 40 of disco? Dat ene nummer van die artiest waar iedereen de naam van vergeten is? De Jongens Van Je Weet Wel weten het wel en gaan live helemaal los op de piano en drums. Vanaf 22.00 uur kan er geswingd en geborreld worden tijdens een avond vol crazy piano’s en drum sounds.

Vrijdag en zaterdag: Partytime!
Elke vrijdagavond en zaterdagavond gaan de stoelen lekker aan de kant! De beste hits komen voorbij, gedraaid door de leukste DJ's van Den Bosch en omstreken! Lekker drinken, swingen en dansen dus, met je vrienden en vriendinnen maak je er de leukste party van Den Bosch van! Geen zin om telkens drankjes te halen? Vraag ook aan de bar naar onze Bottle Service.

Je ziet het, voor de beste party in Den Bosch kom je naar Roels aan de Korte Putstraat 6.
Telefoon: 073-6900057
Website: http://www.roels.nu

Roels eten & drinken, Korte Putstraat 6, Den Bosch
zon t/m do van 11.00 uur tot 02.00 vr & zat van 11.00uur tot 03.30uur