.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Edelsmederij 't Begijntje -

Nieuwstraat 24A, Breda
Sieraden
Edelsmederij 't Begijntje. Edelsmederij 't Begijntje in Breda heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van sieraden.
Geschiedenis. In 1985 zijn wij onze smederij gestart in de nabijheid van het Begijnhof in Breda. Sinds 2000 zijn wij gevestigd in de Nieuwstraat, aan de achterzijde van de Barones,waar wij de mogelijkheid hadden onze winkel en atelierruimte aanzienlijk uit te breiden.
Assortiment. Naast de bijna onbegrensde mogelijkheden van het zelf ontwerpen en laten maken van sieraden vindt u bij ons een uitgebreide collectie van diverse sieradenontwerpers waaronder Niessing, Schmuckwerk en Cardillac.
Telefoon: 076-5226740
Website: http://www.edelsmederijbegijn.nl

Edelsmederij 't Begijntje, Nieuwstraat 24A, Breda
di. t/m vrij. 10.00 - 18.00 zat. 10.00 - 17.00 do. koopavond